Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

10 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε την βαζελίνη

                                      






1. Scrub χειλιών: Κάνε μείξη της βαζελίνης με ζάχαρη (για μικρή ποσότητα 1 κουταλάκι του            γλυκού βαζελίνη,1 ζάχαρη και 1 μέλι).


2.  Ενυδάτωση: Αν έχεις σκληρούς αγκώνες,πόδια και χέρια βάλε βαζελίνη στα αφυδατωμένα σημεία, μετά βάλε κάλτσες ή ύφασμα, πήγαινε για ύπνο και όταν ξυπνήσεις το δέρμα σου θα είναι απαλό.


3.  Makeup removerΗ βαζελίνη αφαιρεί εύκολα το makeup από τα μάτια ( όταν τελειώσεις απλά ξέπλυνε τα μάτια σου ).


4.  Προστασία από την βαφή μαλλιών: Αν βάφεις τα μαλλιά σου στο σπίτι άπλωσε βαζελίνη στη γραμμή των μαλλιών σου προκειμένου να μην μείνει η βαφή στο πρόσωπό σου.


5.  Προστασία από το κρύο: Προστάτεψε την μύτη σου από το να ξεφλουδίσει βάζοντας λίγη βαζελίνη. 


6.  Highlighter: Χρησιμοποίησε ελάχιστη βαζελίνη πάνω από τα μαγουλά σου για νεανική γυαλάδα.


7.  Κρεμοποίηση: Μετέτρεψε οποιαδήποτε σκιά ή ρουζ σε κρεμώδης.Κάνε μείξη από λίγο προϊόν και λίγη βαζελίνη.Μπορείς το μείγμα να το χρησιμοποιήσεις και σαν lip balm για μαλακά χείλη όλο τον χειμώνα.


8.  Περιποίηση νυχιών: Κράτα τα δάχτυλά σου απαλά κάνοντας τους μασάζ με βαζελίνη.Αν το κάνεις πριν το βάψιμο των νυχιών σου θα αποφύγεις από το να γεμίσεις περίγραμμα των νυχιών σου με μανό.


9.  Όμορφα μαλλιά: Αν θέλεις μια κομψή αλογοουρά,χρησιμοποίησε ελάχιστη βαζελίνη για να κατευνάσεις τα "πετούμενα" μαλλιά.
10. Κάνε το άρωμα σου να κρατήσει: Χρησιμοποίησε λίγη βαζελίνη στα σημεία που βάζεις συνήθως άρωμα και μετά βάλε το αγαπημένο σου άρωμα.

                                                                                                                                Χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου