Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Apivita-Aqua Vita


  



Αγαπώ τα φυσικά προϊόντα ποσό μάλλον αν προέρχονται από ελληνικές εταιρείες που έχουν στις "πλάτες" τους χρόνια λειτουργίας!Η Apivita είναι μια από τις αγαπημένες μου εταιρίες και γι αυτό φταίει η μητέρα μου καθώς έχει γεμίσει το μπάνιο μας με τόσες κρέμες της συγκεκριμένης εταιρίας που οι περισσότερες είναι ακόμα στα κουτιά τους και ανέκαθεν την θυμάμαι να χρησιμοποιεί τα προιόντα της Apivita!

Την συγκεκριμένη μου την έκανε δώρο (ποιός άλλος?) η μητέρα μου και η αλήθεια είναι οτι ενθουσιάστηκα!Την είχα βαλει στο μάτι μήνες και τελικά αποφάσισε να μου την κάνει δώρο (σοφή επιλογή μαμά!).Σταματώ την πολυλογία και αρχιζω την κριτικη μου!Αρχικά, είναι ακριβή 30 ευρώ για 50Ml.!Όμως ειναι 24ωρης ενυδάτωσης κρέμα ημέρας με δείκτη προστασίας 15 και περιεχει λυγαριά και μέλι αν ψάχνετε μια καλη ενυδατικη χωρίς περαιτέρω ενέργειες αυτή είναι ό,τι χρειάζεστε!Ας εντρυφήσουμε : Ενδείκνυται για αφυδατωμένες, κανονικές και ξηρές επιδερμίδες.

Η λυγαριά αυξάνει την υγρασία και χαρίζει σφριγηλότητα, το τριαντάφυλλο ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα από την πρόωρη γήρανση, τις ελεύθερες ρίζες και την περιβαλλοντική ρύπανση και το Imperata cylindrica διατηρεί ενυδατωμένη την επιδερμίδα για 24 ώρες. Η κρέμα χαρίζει υγιή λάμψη, θρέφει και αναζωογονεί την επιδερμίδα χάρη στο μέλι και το λάδι ελιάς, προσφέρει ολιστική φροντίδα καθώς αναζωογονεί το δέρμα αλλά και την διάθεση χάρη στο αγνό βιολογικό αιθέριο έλαιο γερανιού, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου και προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση με SPF 10.
Η Aqua Vita Κρέμα ημέρας 24-ωρης Ενυδάτωσης με SPF10 για κανονικές/ξηρές επιδερμίδες έχει πλούσια σύνθεση και περιέχει 85% φυσικά συστατικά. Αποτελείται από λυγαριά, μέλι*, τριαντάφυλλο,imperata cylindrica, λεκιθίνη σόγιας, βούτυρο κακάο,λάδι ελιάς, λάδι jojobaκαι αιθέριο έλαιο γεράνι*, ενώ δεν περιέχει parabens, silicones, propyleneplycol, mineraloil, phtalates και ethanolomine. Το νερό έχει αντικατασταθεί από πράσινο τσάι*.  
Καινοτομία:Η APIVITA αντικαθιστά το νερό στην σειρά aqua vita με έγχυμα από πράσινο τσάι για να ενισχύσει την αντιοξειδωτική δράση.
 

*Από πιστοποιημένες ελληνικές καλλιέργειες.
                                                                                                                                Χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου