Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

♣ H&M Cosmetics Review #1 ♣






Σήμερα θα σας μιλήσω για τα καλλυκτικά των H&M , γνωστά και αγαπημένα σε όλες μας . 
Τα περισσότερα προϊόντα που έχω να σας δείξω είναι προϊόντα για τα χείλη ( τι πρωτότυπο ) , και δώρα της Χαράς ( αυτό συμβαίνει όταν η κολλητή σου έχει κέφια :3 ) 

Λοιπόν ... θα αρχίσω με τα λιπ-γκλος :


Τα συγκεκριμένα , είναι τέλεια για το καλοκαίρι , είναι ημι-διάφανα , διακριτικά ( μπορεί να φαίνεται ότι έχουν πάρα πολύ σίμερ, αλλά βγαίνει ένα πολύ διακριτικό αποτέλεσμα στα χείλη ) . Οι αποχρώσεις τους είναι οι εξής ( από πάνω προς τα κάτω ) : Summer Coral , Summer White ( το οποίο είναι διάφανο ουσιαστικά , αλλά φαίνεται ροζ , γιατι το έχω αναμείξει με κάποιο άλλο χρώμα ) , Summer Pink και Summer Gold . Βέβαια , δεν ξέρω αν πλέον υπάρχουν , γιατί δεν τα έχω πετύχει πουθενά :/


Περνάω στην άλλη μικρή "συλλογή" από lip-gloss :

Αυτά και αν είναι αγαπημένα !!! Έχουν ένα απίστευτο άρωμα το καθένα από αυτά , που θέλεις να τα φας :Ρ Είναι όλα διάφανα , αλλά αυτά είναι λιγάκι κολλώδη . Έχουν ένα πινελάκι που βολεύει πολύ για να τα απλώσεις . Κάνει τα χείλη να φαίνονται ζουμερά . Βέβαια αυτά που ξεχωρίζω είναι το Chocolate Mint , Soft Vanilla και Watermellon Mint <3 . Όμως και αυτά δεν τα βρίσκω πλέον πουθενά , οπότε μάλλον δεν κυκλοφορούν πλέον :/

Επόμενο προϊόν είναι ένα lip pencil , σχετικά καινούργια κυκλοφορία :


Από τα πιο λατρεμένα προΪόντα που έχω για τα χείλη !!! Είναι σούπερ ντούπερ ενυδατικό , έχει απίστευτη απόδοση χρώματος , πάρα πολλή καλή διάρκεια ( έως και 3 ώρες - δηλαδή σαν ένα κανονικό κραγιόν) , και ένα ακόμη συν είναι ότι δεν τονίζει τις γραμμές των χειλιών , κάνοντας τα να φαίνονται πολύ ζουμερά . Η απόχρωση που έχω είναι η Passionata Pink , και η τιμή του είναι στα 3,95 Ε . Αξίζει πραγματικά να τα αγορασετε !!!


Και περνάω στο τελευταίο προϊόν για τα χείλη , που είναι αυτό :

Το συγκεκριμένο αγοράστηκε με δισταγμό , ωστόσο με κέρδισεαπό την πρώτη στιγμή που το φόρεσα . Έχει ένα απίστευτο χρώμα ( Pink Fool είναι η απόχρωση του ) , που φωτίζει αμέσως το πρόσωπο !!! . Η τιμή του είναι και αυτού στα 3,95 ευρώ , τιμή εξαιρετική για την απόδοσή του ( έχει αρκετά μεγάλη διάρκεια , και αυτό φτάνει έωςτις 3 ώρες ) , το μόνο που χρειάζεται πριν την εφαρμογή του , είναι ένα lip balm , γιατί δεν είναι τόσο ενυδατικό . Κατα τ'άλλα , είναι μια αγορά , που θα σας ανταμείψει .

Και τώρα περνάω σε μία μικρή παλέττα σκιών :


Η συγκεκριμένη περιέχει άκρως φθινοπωρινές αποχρώσεις , όπως μπορείτε να δείτε: κρεμ - καφέ- μωβ και μολυβί . Έχουν μέτρια προς καλή απόδοση χρώματος ( εκτός από το καφέ ) , αλλά πιστευω πως χρειάζονται κάποιο primer πρώτα, γιατί τα χρώματα τους αξίζει να αναδειχθούν . Δίνουν απίστευτη ένταση  σε  καστανά - μελί μάτια . Το όνομα της παλέττας είναι : Caravan Eyeshadows . Τιμή δεν ξέρω να σας πω , γιατί και αυτή ήταν δώρο από την Χαρα :Ρ

Επομενο προϊόν είναι μια μάσκαρα :

Την συγκεκριμένη την πήρα πριν 2 μέρες, και είναι από τα καινουργια προϊοντα που έχουν φέρει τα Η&Μ . Η συγκεκριμένη που πήρα εγώ , είναι για μήκος , και είχε και μία άλλη για όγκο ( την οποία θα αγοράσω λίαν συντόμως :Ρ ) . Η τιμή της στα 2,95 ευρώ :Ο . Δίνει ένα πάραπολύ φυσικό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες μου , φορτώνει ακριβως την ποσότητα που χρειάζεται , και το αποτέλεσμα που δίνει είναι κατάλληλο και για πρωινές ( κυρίως ) , και για βραδυνές εμφανίσεις .

Το επόμενο προϊόν είναι ένα eye liner που είναι σε όλες σας γνωστό :

 Είναι πάρα πολύ πρακτικό , και αυτή η "μύτη" που έχει , είναι κατάλληλη για κάποιο κορίτσι που ξεκινάει να βάζει τώρα eyeliner . Είναι αρκετά σταθερό , με έντονο χρώμα , το οποίο δεν ξεθωριάζει κατα την διάρκεια της ημέρας .
Το μόνο αρνητικό που έχω να πω γι'αυτο , είναι ότι πολλές φορές ερεθίζει την  κόγχη του ματιού , με αποτέλεσμα , όταν κλάψεις να γίνεται ένα μικρός χαμός , αλλά μικρό το κακό . Η τιμή του αν θυμάμαι καλά είναι στα 2 , 95 ευρώ , αλλά ήδη έχω 2 στυλο , και σίγουρα θα ξαναγοράσω , γιατί αξίζει !!!









 Και περνάω στο τελευταίο προϊόν , που είναι ένα βερνίκι νυχιων :


Η απόχρωσή του είναι η : Νο Mambo Jumbo . Είναι ένα πολύ καλοκαιρινό χρώμα - μπλε της χρυσόμυγας , που δίνει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα στα νύχια . Ωστόσο , δεν έχει και τόσο μεγάλη διάρκεια , το πολύ 3 μέρες, καθώς αρχίζει μετά και ξεφλουδίζει , επομένως χρειάζεται ένα πολλύ καλό top coat για να κρατήσει περισσότερο .

Η τιμή του στα 2, 95 ευρώ αν θυμάμαι καλα, αλλά τα Η&Μ έχουν αρκετά  μεγάλη ποικιλία από βερνίκια νυχιών για να επιλέξεις ...












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου