Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Korres Lipsticks and LipBalms Review






Καινούργια ανάρτηση , και αυτή τη φορά με κραγιόν και lip balms από Korre :) .
Θα μιλήσω πρώτα για τα λαχταριστά αυτά μικρά βαζάκια .. Εγώ έχω το Κυδώνι ( ροζ ) και το δαμασκηνο (μωβ-μελιτζανί ). Είναι σούπερ - ντούπερ ενυδατικά , για ένα lip balm έχουν αρκετή καλή  απόδοση χρώματος ( τουλάχιστον στα πιο έντονα χρώματα ) , και παρόλο που η συσκευασία περιέχει 6ml , είναι υπερ-αρκετό για να διαρκέσει αρκετό καιρό , κοστίζει περίπου στα 6 με 8 ευρώ και πάνω απ'όλα είναι φτιαγμένα με φυσικά συστατικά. Προσωπικά , σκοπεύω να αγοράσω και το άγριο τριαντάφυλλο και το μάνγκο , αλλά έχω ακούσει  από την Χαρά που τα έχει αγοράσει όλα , πως είναι όλα τους αρκετά αξιόλογα , επομένως είναι μια πολύ καλή επιλογή αν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα lip balm :)

Και συνεχίζω με τα κραγιόν ...


  •  Πρώτη απόχρωση είναι η Coral no.45 , η οποία είναι μία απόχρωση άκρως καλοκαιρινή !!! Το συγκεκριμένο κραγιόν , έχει μια glossy υφή , ωστόσο είναι πάρα πολύ ενυδατικό , και έχει μέτρια διάρκεια . 

  • Δεύτερη απόχρωση είναι η no.13 Natural Pink . Το συγκεκριμένο κραγιόν , είναι από τα πιο ωραία που έχω, είναι πάντα ευκολοφόρετο, διακριτικό ( η απόχρωση του είναι ακριβως ίδιο με το χρώμα των χειλιών μου ) καθώς επίσης είναι ένα κραγιόν που μπορεί να φορεθεί και πρωι και βράδυ . Το συνδυάζω με ένα μολύβι χειλών επίσης της ίδιας εταιρείας ( Korres Lipliner Pencil ,no.1 ) . Είναι και αυτό πάρα πολύ ενυδατικό , αλλά έχει μεγαλύτερη διάρκεια από το προηγούμενο . 





  • Επόμενη απόχρωση είναι η no.47 Orange Brown . Την συγκεκριμένη απόχρωση την θεωρώ άκρως φθινοπωρινή και πρωϊνή . Όπως και τα 2 προηγούμενα κραγιόν , είναι και αυτό πολύ ενυδατικό με ωραία μυρωδιά , ωστόσο έχει glossy υφή , και κατά συνέπεια δεν έχει και την μεγαλύτερη διάρκεια . Το συγκεκριμένο όμωςδεν πρόλαβα να το φορέσω πολλές φορές ( 1-2 το πολύ :/ ) . 

  • Η απόχρωση του συγκεκριμένου κραγιόν είναι η no.52 Orange Red . Γι'αυτό ισχύουν ότι είπα και παραπάνω . Έχει λίγο πιο φωτεινό από το προηγούμενο κραγιόν , αλλά και αυτό έχει glossy υφή , οπότε και αυτό δεν έχει μεγάλη διάρκεια. Είναι και αυτό ενα καλοκαιρινο κραγιόν , για πιο "χαλαρές" εμφανίσεις . 


  • Για τα 2 τελευταία κραγιόν που θα σας δείξω , έχω κάποια διαφορετικά πράγματα να σας πω . Αρχικά , η απόχρωση του συγκεκριμένου είναι η no.43 Orange Brown , και μοιάζει αρκετά ( υπερβολικά αρκετά θα έλεγα :Ρ ) με το κραγιόν με απόχρωση 47 ( orange brown ) . Ωστόσο , έχουν τελείως διαφορετική σύσταση , έχουν μακράν μεγαλύτερη διάρκεια , καλύτερη απόδοση χρώματος -πιο έντονο χρώμα , και έχουν και πιο πρακτική συσκευασία . Είναι και αυτό πάρα πολύ ενυδατικό , δεν ξεραίνει τα χείλη , και σίγουρα το προτείνω !!!


  • Τελευταίο και πολύ αγαπημένο !!! Είναι αυτό το πολύ ωραίο κόκκινο -βυσσινί χρώμα ( απόχρωση no.55 Red )  , το οποίο δίνει στα χείλη αλλά και γενικότερα σε όλο το βλέμμα ένα πιο "classy" ύφος . Είμαι 100% σίγουρη ότι θα το φορέσω και τώρα το φθινόπωρο αλλά και το χειμώνα , μιας και είναι ένα χρώμα που ταιριάζει απόλυτα με τις τάσεις αυτών των 2 εποχών . Έχει και αυτό διάρκεια, πολύ καλή απόδοση χρώματος  και είναι και αυτό ενυδατικό . Είναι ένα κραγιόν που δεν πρέπει να λείπει :) 

    Τέλος να πω , πως τα κραγιόν του Korre , έχουν SPF 10 , είναι δερματολογικά ελεγμένα, είναι Mineral Oil Free, Silicone Free, Propylene Glycol Free και Ehtanolamine Free .

    Αυτά από εμένα , φιλιά πολλά !!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου