Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Passionate Red #1

Όλες λίγο πολύ αγαπάμε τα κόκκινα κραγιόν , άλλες περισσότερο , άλλες λιγότερο . Εγώ μπορώ  να πω πως είμαι εθισμένη στα κόκκινα κραγιόν εδώ και 2 χρόνια περίπου . Σε αυτό το ποστ λοιπόν ( το πρώτο από τα άλλα 2 )  , θα σας δείξω , ποιά κόκκινα κραγιόν έχω ( και 2 κοραλί ) , από το πρώτο , έως την πιο πρόσφατή μου αγορά . 



Λοιπόν... θα ξεκινήσω το μπλα μπλα από αριστερά προς τα δεξιά :) 

Στο no.1 είναι ένα κραγιόν από την Nina Ricci. Είναι το απόλυτο κόκκινο ( απόχρωση 03 από την σειρά Les Carnins )  . Το μόνο αρνητικό του είναι ότι είναι πολύ ξηρό , και έτσι χρειάζεται ένα lip balm πρώτα. Φεύγει ομοιόμορφα , και έχει αρκετά καλή διάρκεια ( 2-3 ώρες ) .Τιμή δεν γνωρίζω , γιατί ήταν δώρο :/ 

Το no.2 είναι το lip pencil από Dorothy L ( απόχρωση 510 ) . Δεν θα μιλήσω και για αυτό πολύ , γιατί πραγματικά σας έχω πρήξει !!! Έχει ματ τελείωμα , αρκετά καλή διάρκεια ( έως και 4 ώρες) , φεύγει ομοιόμορφα και είναι και πολύ οικονομικό ( 5 ευρώ ) .

Το no.3 είναι από τον Κορρε, από την σειρά Guava Lipsticks , η απόχρωση 55 Red. Αρκετά ενυδατικό ( ωστόσο σταθερό ) , πολύ ωραίο χρώμα , μέτια διάρκεια . Όταν φεύγει , αφήνει ένα ωραίο ροδαλό χρώμα στα χείλη . Τιμή  : 13,80 E . 

Το no.4 , είναι ένα lip cream από την essence (εδώ) και (εδώ) . Φανταστικό προϊόν!!! Απίστευτο χρώμα , απίστευτη διάρκεια και καταπληκτικό άρωμα. Επίσης δεν ξεραίνει τα χείλη . Τιμη : 2,80 Ε. 

Και τέλος το no.5 ειναι το Ruby Woo από την MAC . Αυτό και αν το λάτρεψα ( όχι τόσο για το χρώμα , αλλά γιατί το λαχταρούσα , και εν τέλει το απέκτησα :Ρ ) Είναι αρκετά ξηρό ( αφήνει κάποια μικρά κομματάκια) , αλλά πραγματικά έχει απίστευτη διάρκεια ( 5 ώρες προσωπικά !!! ) . Είναι από την σειρά Rettro Matte και με έκπτωση ( 25% ) , το πλήρωσα 13,60 Ε ( από αρχική τιμή 18,50 Ε ) .

Αυτό λοιπόν ήταν το πρώτο part του post με την "συλλογή" ( ? ) μου από κόκκινα κραγιόν . Εσείς έχετε κατι καλό να προτείνετε ? :) 
Ελπίζω να σας άρεσε το πρώτο μέρος, και αύριο θα αναρτήσω και το 2 :) :*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου