Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Passionate Red #2

Σήμερα , σας έχω την δεύτερη ανάρτηση από το ποστ Passionate Red :) Τα κραγιόν που θα σας δείξω , είναι αυτά της δεύτερης εικόνας ...



Το no.1 είναι από την ελληνική εταιρεία Lovie (εδώ ), η απόχρωση 65. Πρόκειται για ένα αρκετά φθινοπωρινό χρώμα , ένα ωραίο βαθύ κερασί . Αφήνει ένα πολύ ωραίο classy look στα χείλη , και πιστεύω ότι μπορεί να φορεθεί και πρωί και βράδυ . Δεν είναι και τόσο ενυδατικό , ωστόσο είναι αρκετά σταθερό , και έχει μέτρια διάρκεια. Η τιμή του είναι 2 ευρώ .

Το no.2 είναι ένα κραγιόν από την Golden Rose ( εδώ  ) , το νο.146 από την σειρά 2000 , ένα πολύ βαθύ κόκκινο του αίματος . Αρκετά χειμωνιάτικο χρώμα , με μπλε υποτόνους , το οποίο έχει αρκετά καλή διάρκεια, φεύγει ομοιόμορφα, και όταν φύγει , αφήνει ένα ωραίο "υγιές" χρώμα στα χείλη . Η τιμη του ήταν 2,50 ευρώ.

Το τρίτο κραγιόν είναι πάλι από την Lovie , το νούμερο 22. Αυτό ήταν το πρώτο μου κόκκινο κραγιόν :) Είναι αρκετά ενυδατικό , σε σημείο να έχει αρκετά glossy υφή , με αποτέλεσμα να μην  έχει και τόσο καλή διάρκεια. Ωστόσο για τα 2 ευρώ που είχα δώσει , έκανε μια χαρά την δουλειά του :)

Τέταρτο κραγιόν ένα από την Clinique , από την σειρά Long Last Lipstick ( εδώ ) . Έχω την απόχρωση All Heart . Το συγκεκριμένο το πήρα από περιοδικό , επομένως δεν είχα την δυνατότητα να δω την απόχρωση . Είναι ένα κεραμιδί κόκκινο , με αρκετά shimmer μέσα , πράγμα που δεν μου αρέσει και τόσο . Αρκετα ενυδατικό , για να βγει το χρώμα θέλει 2-3 περάσματα ..

Και τελεύταιο κραγιόν , ένα κοραλί αυτήν την φορά , από την Golden Rose , είναι η απόχρωση 132 ( από την σειρά 2000)  . Είναι ακριβώς ίδιο με το κραγιόν νούμερο 2 όσον αφορά την υφή και την διάρκεια . Περιέχει σχεδόν ανύπαρκτους ιριδισμούς , γεγονοός που το καθιστά ( για εμένα προσωπικά ) , ένα πολύ ωραίο κραγιόν για το καλοκαιρι . Η τιμή του ήταν και αυτού στα 2,50 ευρω.

Λοιπον .. αυτή ήταν η δεύτερη ανάρτηση από το ποστ Passionate Red :) Ελπίζω να σας αρέσει :) Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο κραγιόν από τα παραπάνω? Έχετε κατι καλο να προτείνετε ? :)

xoxoxo


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου