Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Passionate Red #3

Και μετά από πολύ καιρό , έρχεται και το τρίτο μέρος απο την αρχική αναρτηση Passionate Red . Σήμερα θα σας μιλήσω για τις 3 τελευταίες φωτογραφιες, οι οποίες δεν δείχνουν αυθεντικά κόκκινα χρώματα ( τουλάχιστον η τρίτη ) , αλλά ανήκουν στην ίδια οικογένεια με το κόκκινο :)




Τρίτη εικόνα :

Νο. 1 : Ενα πορτοκαλί από την εταιρεία Flormar ( P321) . Πολύ ενυδατικό αλλά και πολύ σταθερό ταυτόχρονα. Έχει μέτρια προς καλή διάρκεια , και το κραγιόν φεύγει ομοιόμορφα . Είναι από την οικονομική σειρά της εταιρείας Pretty , και κόστισε 4,50 ευρώ νομιζω.
Νο.2 : Ένα κραγιόν από την Farmasi , στην απόχρωση 11 , από την σειρά True Color Lipstick ( εδώ)  . Όπως μπορείτε να δείτε ,είναι ένα κόκκινο που φουξίζει , δίνει ένα αρκετά ωραίο χρώμα που πιστεύω ότι πηγαίνει πολύ ωραία στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες . Έχει σχεδόν ματ τελείωμα , με αποτελεσμα να το κανει να διαρκεί για περισσότερη ώρα .
Νο.3 : Τελευταίο κραγιόν ένα από τον Κορρε, στην απόχρωση 45 Coral . Όπως λέει και η απόχρωση του , είναι ένα κοραλί χρώμα , τελείως καλοκαιρινό . Έχει πολύ ενυδατική σύσταση , με αποτέλεσμα να έχει glossy υφή . Ωστόσο είναι μια ωραία επιλογή για πρωινές εμφανίσεις .

Τέταρτη εικόνα :
Νο.1 : Είναι ένα lip tint από την Essence ( 01 hot red ) . Προσωπικά πιστεύω ότι δεν δίνει τίποτα , και ότι εν τέλει αποδείχθηκε μια κακή αγορά . Δίνει ένα πολύ "δεύτερο" αποτέλεσμα στα χείλη , κάνει πολλά νερά και γενικώς δεν κάνει απολύτως τίποτα . Ούτε για πριν το κραγιόν δεν κάθεται για να κάνει έστω το κραγιόν να διαρκέσει περισσότερο . Το μόνο καλό που έχει είναι η γεύση/ μυρωδιά του , που μυρίζει κεράσι .
Νο.2 : Είναι ένα lip-gloss από τα Η&Μ , στην απόχρωση Midnight Red . Δεν δίνει το τελειο αποτέλεσμα ( lip gloss είναι εξάλλου ) , ωστόσο για lip gloss εμένα μου αρέσει αρκετα !!! Δεν είναι κολλώδες , και έχει ένα υπέροχο άρωμα καρπουζιού . Η τιμή του μόλις στα 95 λεπτά !!!


Και τελευταία εικόνα :
Νο.1 : Είναι ένα μολύβι χειλιών από την εταιρεία Glamorous , το νούμερο 14 . Είναι αρκετά ξηρό όμως , αλλά εντάξει , για ένα μολύβι που κόστισε 1 ευρώ δεν είχα και μεγάλες απαιτήσεις :Ρ Ισχυρίζεται ότι περιέχει βιταμινες Α+Ε.

Νο. 2 : Ένα μολύβι από την εταιρεία BeautyLineCosmetics ( η οποία είναι και ελληνική εταιρεία ) . Είναι η απόχρωση 003 . Συγκριτικά με αυτό της Glamorous , είναι πολύ καλύτερο , πιο απαλό -κρεμώδες , και σαφώς κάνει το κραγιόν να διαρκέσει περισσότερη ώρα . Η τιμή του στα 1,80 ευρώ .

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το τελευταίο ποστ , και αν έχετε κάτι καλό να προτείνετε ( μιας και αγαπώ τα κόκκινα κραγιόν ) , γραψτε τό μου στα σχόλια :)

xoxoxo 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου