Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Αγαπημένα Μαρτίου ♥




Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα Απριλίου , αλλά σήμερα είχα όρεξη για ένα blogpost , και έτσι σκέφτηκα να σας δείξω ποιά είναι τα αγαπημένα μου προϊόντα για τον μήνα Μάρτιο .



Κλασσικά αγαπημένη Apivita . Τον τελευταίο καιρό , χρησιμοποιώ συνέχεια αυτά τα 2 προϊόντα , το ένα είναι τζελ καθαρισμού με πρόπολη και κίτρο , και το άλλο είναι η αντίστοιχη λοσιόν , και τα 2 προϊόντα κατάλληλα για μεικτές/λιπαρές επιδερμίδες . Καταπραϋνουν τα σπυράκια , και δίνου ματ αποτέλεσμα , χωρίς να ξηραίνουν την επιδερμίδα . 



Και περνάω στα προϊόντα μακιγιάζ : 



Ένα cover -stick από τα The Body Shop , με εκχύλισμα τεϊόδεντρου , και αυτό κατάλληλο για λιπαρές επιδερμίδες . Με το συγκεκριμένο καλύπτω τυχόν ατέλειες ( καθώς αυτόν τον μήνα δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω βάση ) . Έχει αρκετά καλή κάλυψη για ένα cover stick , και "μαραίνει" σε ικανοποιητικό βαθμο να σπυράκια . Το έχω στην απόχρωση 01 .




 Με αυτήν την διορθωτική παλέττα από την Flormar , καλύπτω τις κοκκινίλες του προσώπου μου ( πράσινο χρώμα ) , και κρύβω τους μαύρους κύκλους με το ροζ χρώμα . Η σύσταση των concealer είναι κρεμώδης , εφαρμόζεται εύκολα , δεν τονίζουν τις λεπτές γραμμές του ματιού , και έχουν πολύ καλή διάρκεια . Θα την βρείτε στην τιμή των 13 ευρώ . 


Προτελευταίο προϊόν που χρησιμοποιώ για το "μακιγιάζ" μου , είναι αυτό το concealer από την Essence , στην απόχρωση 10 , Natural Beige . Δεν είναι ένα concealer που θα δώσει τοση μεγάλη καλυψη ( γι'αυτό και χρησιμοποιω το ροζ concealer από Flormar ) , αλλά δίνει πολύ καλό φως κάτω από τα μάτια .  Έχει πολύ ελαφριά σύσταση , απλώνεται πολύ εύκολα , και δεν τονίζει τις λεπτές γραμμές . 


Για πούδρα , χρησιμοποιώ αυτήν από την Isabelle Dupont , στην απόχρωση Ρ104. Σούπερ ντούπερ καλυπτική ( ουσιαστικά την χρησιμοποιώ γιατί μου αντικαθιστά το foundation  ) , μένει για ώρες , το μόνο "παράξενο" που βρίσκω είναι το άρωμά της , αλλά εντάξει , τίποτα τo ιδιαίτερο . Την βρίσκετε στα Oggi , στην τιμή των 3,50 ευρώ αν θυμάμαι καλά . 

Διαβάστε την άποψη της Χαράς εδώ

Τέλος , για μάσκαρα χρησιμοποιώ της Maybelline , την Pulse Perfection : 

Έχει ένα πλαστικό βουρτάκι , και η σύστασή της είναι σαν mousse . Δίνει απίστευτο μήκος και διαχωρισμό , και λιγότερο όγκο . Δεν δημιουργεί κομπάκια , και δεν μουτζουρώνει . Την βρήκα στα Oggi ,στην τιμή των 5 μόλις ευρώ !!! . Αν την βρείτε , αρπάξτε την , αξίζει ;)

Και , το τελευταίο αγαπημένο , που δεν έχει να κάνει καμία σχέση με τα παρπάνω προϊόντα , είναι το ... 

Θα ήταν μεγάλη αδικία αν δεν έμπαινε αυτό το παιχνίδι στα αγαπημένα . Παίζω κάθε μερα , έχει γίνει συνήθεια , δεν νοείται καφές έξω χωρίς τίτσου .. Στην ουσία είναι καρτοπαιχνίδι , που βασίζεται στην συνεργασία . Αν είσαι φοιτητής και δεν ξέρεις ,χάνεις :Ρ 


Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα μου για τον μήνα Μάρτιο :) 

Έχουμε κάποιο κοινό ? 

Περιμένω τα σχόλιά σας :*













8 σχόλια:

  1. το gel καθαρισμού,το concealer και εννοείται το tichu είναι κ δικά μου αγαπημένα!Αυτό το concealer φαίνεται πολύ ωραίο..!Φιλιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καρτοπαιχνίδι κλέβει την παράσταση!! Πολύ ωραία αγαπημένα!! Η συγκεριμένη λοσιόν της apivita μυρίζει υπέροχα... Και η μάσκαρα φαίνεται πολύ ωραία!! :) xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τιτσου εχει γινει καθημερινοτητα ;) :Ρ
      Αμα την βρεις την μασκαρα ( στα Oggi ) αρπαξε την ;) Αξιζει πραγματικα :)
      :*

      Διαγραφή
  3. όχι.. δεν έχουμε κοινά αν και θα προσπαθήσω να αποκτήσουμε.. την πούδρα και το κονσίλερ! δύσκολα βρίσκω κονσίλερ που να καλύπτει και να με φωτίζει. πριν καιρό είχα λατρέψει ένα Bobbie Brown ενώ αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ ένα armani. και τα δυο καλά αλλά ακριβά. θέλω κάτι πιο φτηνό γιατί βάφομαι σχεδόν καθημερινά και δεν γίνεται να δίνω κάθε μήνα.. έστω δίμηνο τόσα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδη το concealer της essence απο μονο του δεν καλυπτει και τοσο ( αμα εχεις θεμα με μαυρους κυκλους ), ενα αλλο πολυ καλο και οικονομικο για την αποδοση του concealer ειναι του Κορρε με ροδι , περιπου στα 15 :)
      Δοκιμασε το και θα με θυμηθεις ;)
      Αγαπημενο και δικο μου και της Χαρας ;)

      Διαγραφή
  4. Δοκίμασα το κονσίλερ της essence και πραγματικά δίνει πολύ ωραίο φως! Πολύ καλές επιλογές όλα τα προϊόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή