Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ας πετάξω αυτό , εκείνο , και το άλλο ...

Η σημερινή μέρα είναι από εκείνες που δεν έχεις τίποτα το αξιόλογο να κάνεις , οι φίλοι σου δεν μπορούν να βγουν για καφέ , και εσύ πρέπει να μείνεις σπίτι και να χαζεύεις ό,τι κινείται γύρω σου . Έτσι λοιπόν , καθώς έβλεπα για 100η φορά το Κων/νου και Ελένης , και είχα μπροστά μου τα συρταράκια των Jumbo με καλλυντικά , με έπιασε η μανία του ξεσκαρταρίσματος ... Θα πεταχτούν αρκετά , πάμε όμως να τα δούμε με την σειρά .



Για τα μάτια : 


2 παλέττες από την Glamorous , και μία mini σκιά από την Bourjois . Θα ξεκινήσω με τις παλέττες . Δεν ξέρω γιατί στην αρχή έλεγα πως είναι μέτριας απόδοσης , και έριχνα νερό στο κρασί μου . 1 ευρώ κόστισε η κάθε μία , και θα μου πεις , τί να περιμένεις με προϊόν του ενός ευρώ ? Why not ? Έχω πετύχει διαμάντια .. Πολυλογώ όμως . Δεν έχουν σχεδόν καθόλου χρωματική απόδοση , θριμματίζονται , και καθόλου διάρκεια ( παρόλο που τις έχω φορέσει με primer ) . Αν τις δείτε , προσπεράστε τις . 

Η μικρή σκιά από Bourjois , ήταν δώρο μαζί με ένα scrub προσώπου πάλι από την ίδια εταιρεία ( έρχεται σύντομα review :) ) . Ούτε το χρώμα με τρελαίνει , ούτε η απόδοση , βασικά δεν γράφει καθόλου, θριμματίζεται , και γενικά , πάλι καλά που ήταν δώρο :Ρ 


Μολύβια ματιών , ω!ναι : Και ξεκινάμε (από πάνω προς τα κάτω) : 

  • Avon -in a blink ( στην απόχρωση teal ) . Ούτε που θυμάμαι πριν πόσα χρόνια μου το είχε πάρει ως δωρο η μητέρα μου :Ρ Δεν υπάρχει και στους καταλόγους πια , ήταν ένα μολυβί ματιών , με την αντιστοιχη ( χρωματικα ) σκιά ματιών .
  • Πολύ γνωστό μολυβι ματιών από την essence , στην απόχρωση 04 white . Είναι πολύ σκληρό για την εσωτερική γωνία του ματιού , και όταν παω να το "λιώσω" με τον αναπτήρα . προκειμένου να γίνει πιο μαλακό , γίνεται σαν φέτα ... 
  • Avon glimmerstick diamonds . Στεναχωριέμαι για το συγκεκριμένο , καθώς μου έσπασε :/ Ήταν στην απόχρωση twiligh sparkle , ένα βαθύ μπλε με ασημένια χρυσόσκονη . Ήταν αρκετά μαλακό , γι'αυτό και μου άρεσε  πολύ .
  • Μηχανικό μολύβι χειλιών από την Glamorous , στην απόχρωση 31 , με βιταμίνες Α και Ε . 1ευρώ από το ΤΙΤΑΝ , τίποτα το ιδιαίτερο ...
  • Προτελευταίο , ένα μολύβι ματιών από την Mineral Cosmetics , στην απόχρωση 11. Έχει πανέμορφο χρώμα , αλλά είναι αρκετά σκληρό , με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το τοποθετήσω στα μάτια μου ( σαν το μολύβι της essence ενα πράγμα ... ) . Και αυτό ένα ευρώ κόστισε.
  • Τελευταίο είναι ένα μολύβι φρυδιών από την εταιρεία ΑΝΝΙΕ , στην απόχρωση 2. Περιέχει κερί προκειμένου να σταθεροποιεί το σχήμα των φρυδιών  , απλά η απόχρωση είναι πολύ σκούρα για τα ήδη σκούρα φρύδια μου .

Τέλος περνάω στα προϊόντα για τα χείλη : 


  • essence lipstick ( Wild Craft - LE ) in 01 Mystic Lilac. Όχι , no , nein !!! Μην σας ξεγελά το χρώμα που φαίνεται έντονο ( και εγώ έτσι ξεγελάστηκα ) . Η απόδοση του πολύ μέτρια , η διάρκεια του μηδαμινή , το μόνο καλό γι'αυτό το κραγιόν είναι ότι είναι αρκετά ενυδατικό . Τίποτα παραπάνω όμως . 
  • ΑΝΝΙΕ Lipstick , no.30 . Δεν ξέρω γιατί το διάλεξα αυτό χρώμα . Με κάνει να φαίνομαι σαν νεκρή , ενώ γενικότερα η απόδοση του κραγιόν δεν είναι και η καλύτερη ... 
  • Ένα κραγιόν από την Golden Rose (132 )  . Δεν το πετάω γιατι δεν μου αρέσει , αλλά γιατί δυστυχώς μου έχει λιώσει ( από την πίσω μεριά ) , και σιχαίνομαι λιγάκι να το ξαναβάλω . 

Και για το τέλος : 


  •  Glamorous Gothic Black . Απλά μην ρωτήσετε γιατί το αγόρασα , εκείνη την στιγμή που το είδα ήμουν τρισευτυχισμένη :Ρ
  • essence gel tint , in no.01 hot red . Lip tint , που κατά την γνώμη μου έδινε ένα "δευτερο" αποτέλεσμα στα χείλη . Το μόνο το ωραίο η γεύση και η μυρωδιά του , που θυμιζουν κεράσι . 
  • Και κλείνει αυτό το ποστ , με ένα ντιποταρισμένο κραγιόν από την Rapsodi . Έχει βγάλει υγρασια ,και σιχαίνομαι είναι η αλήθεια να το φοράω , καθώς επίσης η μυρωδιά του είναι αρκετά απωθητική .

Αυτά λοιπόν είναι τα πράγματα που θα πετάξω -βασικά έχουν πεταχτεί ήδη :Ρ - . Για άλλα στεναχωριέμαι , για άλλα καθόλου  , αλλά κάθε φορά που κάνω τέτοιο ξεσκαρτάρισμα , νιώθω λες και φεύγει μία μικρή μάζα από το δωμάτιό μου :Ρ 
Όπως και να'χει αυτό ήταν το ποστ, ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε , και συγνώμη για το κείμενο σεντόνι :Ρ <3 span="">

10 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο και ενδιαφέρον!!!Δν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο και μου άρεσε πολύ!Δεν έχω κάτι από αυτά, έχω μόνο το gel tint και μου αρέσει πολύ!Δίνει ωραίο φυσικό χρώμα στα χείλη και στα ζυγωματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ πολύ :) :)
      Η αλήθεια είναι πως δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ ως ρουζ στα ζυγωματικά , αλλά το αποτέλεσμα που εδινε στα χείλη δεν μου άρεσε καθόλου :/

      Διαγραφή
  2. Ωραίο post :)
    Κι εγώ είχα αγοράσει τις 4πλές σκιές από Glamorous και το μετάνιωσα...Ούτε έγραφαν ούτε διαρκούσαν-ούτε τίποτα!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επρεπε να τα χαρισεις και οχι να τα πεταξεις! κριμα ηταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω χαρίσει καλλυντικά ( και όχι μόνο ) που δεν χρησιμοποιώ πλέον , αλλά το να δώσω σε κάποια φίλη μου πράγματα που ούτε στην ίδια δεν θα φανούν χρησιμά ( για παράδειγμα γιατί σε εμένα να μην γράφει η σκιά , και να γράφει σε εκείνη ? ) , δεν έχει κανένα νόημα .
      Ορισμένα από αυτά τα είχα πολύ καιρό ( είχαν λήξει στην ουσια ) ,αλλά είχαν χαλάσει - λιώσει και άλλα ήταν απλώς άχρηστα ;)

      Διαγραφή
  4. Έχω βάλει κι εγώ στην άκρη κάτι μολύβια ματιών για πέταμα... Νιώθεις ωραία όμως όταν κάνεις τέτοιο ξεσκαρτάρισμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή